Låna till kontantinsats

Köpa bil utan kontantinsats?

Du kan läsa ett längre inlägg om det under köpa bil utan kontantinsats men med ett billån måste du ha minst 20 procent som kontantinsats. Därför väljer många ett privatlån istället för billån. För med ett privatlån behöver du istället ingen insats alls.
Låna till kontantinsats väljer en hel del att göra eftersom man måste ha minst 15 procent av vad man köper bostaden för som kontantinsats. Det gör alltså att man måste ha 300000kr om man ska köpa en villa eller lägenhet för 2000000kr. Det är en stor summa som inte så många har liggandes. Då kan man välja att låna till den istället. Kom dock ihåg att alltid se till att du har med den kostnaden för det lånet i din kalkyl för ditt bolån för resterande 1700000kr i detta fall. Ansöker fler på samma ansökan brukar chansen att få lånet öka. Du / ni kan ansöka online på nätet direkt hos någon av långivarna ovan som vi listat. Länkarna är direktlänkar in till just den avdelning vi tror du / no är intresserad av.

Låna till kontantinsats


1 kommentar:

  1. Youtube vg - Videoslots, profile picture - Videodl.cc
    youtube vg. youtube vg. youtube vg. youtube vg. youtube vg. youtube vg. youtube vg. youtube vg. youtube mp3 youtube vg. youtube vg. youtube vg. youtube vg. youtube vg. youtube vg. youtube vg. youtube vg. youtube vg. youtube vg. youtube vg.

    SvaraRadera