Köpa bil utan kontantinsats

Köpa bil utan kontantinsats? Är det möjligt. Ja det är möjligt i vissa fall. Det man måste komma ihåg är att kontrollera om det är ett billån där du tar bilen som säkerhet eller om det är ett privatlån utan säkerhet. Många långivare marknadsför till och med sina privatlån för att just användas till att köpa en bil.

Utan kontantinsats

En viktig skillnad där är räntan. Lämnar man något i säkerhet. Som är bilen i fallet med billån. Så blir räntan ofta billigare än vid ett lån utan säkerhet. Det absolut viktigaste är att du ha utrymme för kostaden för lånet i din månadsbudget.

Köpa bil utan kontantinsats

2 kommentarer:

  1. Ja, ett bra förslag. Endast om du köper dyra bilar vet du att reparation av sådana bilar kommer att kosta dig väldigt mycket. Jag vet det, att jag är förlovad för sådana bilar. Jag beställer detaljerna här https://goo.gl/s2yF5f Jag har min egen station, där jag installerar byte av alla reservdelar. Därför vet jag hur mycket det kan kosta.

    SvaraRadera